Monday, April 5, 2010

Peter, Take One

Και πριν η επικαιρότητα μας σοβαρέψει και πάλι υπέρ του δέοντος, να συνεχίσω και σήμερα με ενα ακόμα μουσικό πόστ και πρωτογενές υλικό. Μετά τα ελληνικά πιασάρικα και την Eurovision, επιστρέφω τώρα στην αμερικανική ήπειρο. Αλλοι καυμοί, άλλα κολλήματα.

H ηχογράφηση μόλις τέλειωσε στο Nashville, Tennessie. Πιστός στους ήχους που αγάπησε απο μικρός, ο γείτονας μουσικός Peter T., κοντούλης, κοκκινούλης, και ολίγον στρογγυλούλης (κάτι σαν μικρός μουσικός Πάγκαλος), επισκέφθηκε και αυτός με τη σειρά του τη Μέκκα της Country music για την ηχογράφηση της ζωής του, όνειρο που τον κατατρέχει απο την παιδική του ηλικία.

Και εκεί, ανάμεσα σε αγελαδάρηδες, παιδιά του θρησκευτικού νότου, γκομενάκια με τατουάζ, μπύρα και μοτοσυκλετίτσες Harley, ο μέγιστος Peter ξεπέταξε καμμιά δεκαριά γρήγορα country - πιασάρικα. Εχουμε και τον τίτλο του CD. Παραθέτω και δύο εισαγωγικές μελωδίες που βλέπουν για πρώτη φορά τη δημοσιότητα. Εχω αναλάβει την φωτογράφηση και την επιμέλεια του cd. Θα συγκινήσει ο Peter το απέραντο κοινό του νότου με τραγούδια της αγάπης; Κάπως έτσι, απλά, ξεκίνησε και ο Ελβις...

Enjoy:)

4 comments:

  1. Locus, είχα μείνει στο ότι σταμάτησες το blogging αλλά βλέπω πως απλώς άλλαξες χώρο.

    Καλησπέρα από Ελλάδα και Χριστός Γιουβέτσι!

    ReplyDelete
  2. Locus Χρόνια πολλά.

    Υγεία και αγάπη και καλύτερα χρόνια.
    :-)

    ReplyDelete
  3. Πολύ καλά τραγούδια και πάλι καλά που ξέφυγες από το τραγικό show που είναι η Eurovision.

    Δεν τα πάω καλά μες τις Harley μιας και τις θεωρώ φθηνή μούρη, ίσως κάνω λάθος.

    @Δημήτρη: προσωπικά έφαγα ένα πολύ καλό κοκορέτσι :)

    ReplyDelete
  4. Καλώς τον Δόκτωρα. Ευχές και από μένα, και καλή άνοιξη. Συνεχίζω, όχι με μεγάλες πλέον αντοχές:) Αυθόρμητες σκέψεις που γίνονται ποστάκια.

    -------------------------
    Ευχαριστώ φίλη Βάσσια, να σου ευχηθώ υγεία και καλή άνοιξη. Καλύτερα χρόνια για όλους μας.

    -------------------------
    Δεν είμαι άνθρωπος της μοτοσυκλέτας φίλε Γιάννη, και έτσι δεν ξέρω. Θορυβώδεις μηχανές οι Harley, έχουν φιγούρα και έχουν γίνει πολύ της μόδας, όχι πιά για χίππυδες, αλλά για γιάπηδες. Τα τραγουδάκια αυθεντικά. Νάσαι καλά και καλή άνοιξη.

    ReplyDelete